פוליפ זעיר בכיס מרה

14/03/2016

פוליפ זעיר בכיס מרה

במקרה בבדיקת אולטרה סאונד של הבטן העליונה התגלה ממצא של פוליפ בגול 0.4 ס”מ, ללא תלונות על כאבים וכד’
האם ישנה סיבה לדאגה? מה הסיכוי של ממצא כזה להפוך חלילה לממאיר?

ד"ר שמואל אביטל

מתנצל על העיכוב בתשובה שנבע מבעיות טכניות.

ולשאלתך, אין סיבה לדאגה. מומלץ מעקב אולטראסאונד פעם בשנה.


ד"ר שמואל אביטל
מנהל מחלקה כירורגית ב' – המרכז הרפואי מאיר